martes, 19 de julio de 2011

Torna l'ESPERIT SKYRUNNING !!!!!

La 4ª edició de la Volta de muntanya de Catí està ja en marxa. En breu ja tindreu a la vostra disposició els tríptics per poder-vos inscriure i no deixar-ho per a l'últim dia, així ens tireu una mà als organitzadors per preparar bé el dispositiu d'emergències i avituallamients.

En el 2010 ens vam veure obligats a realitzar-li uns canvis al recorregut (problemes amb propietaris) que anem a mantenir en aquesta edició, els únics canvis (mínims) seran aquells que ens permetin solucionar alguns problemes de marcatge de l'edició 2010.

Així que seguirem amb les 4 pujades. Una en el km3 per arribar fins al Mas de la Serrà i les Coves de Miralles. Una 2ª serà la famosa pujada al Tossal per la canal, la 3ª serà curta, uns 800m previs a l'avituallamient de L’Avellà i la 4ª la pujada de l’infern.

Aquesta prova sempre ha tingut molt bona acollida entre l'elit provincial, destacar la participació d'atletes amb un important palmares, com Vicent Calvo i Silvia Sos amb dues victories a la prova, o Fernando Ruiz i Leticia Pallas amb una. Pero tambe han estat participant Remigio Queral,Santiago Garcia,Cristobal Adell,Juanan Ruiz,Adolf Aguilo,Juan Navarro,Patri Cabedo,etc. i els principals protagonistes de les curses els centenars de corredor populars que feu posible aquest esdeviment.

Però aquest any anem a fer un pas major de qualitat i, els que us inscrigueu, tindreu l'oportunitat de compartir sortida amb un autèntic crack mundial de les carreres per muntanya!

Tenim confirmada la presencia en la cursa del tres voltes campió del món de les Buff Skyrunner World Series, Agustí Roc.Torna l'Esperit Skyrunning, aquest any, més que mai

No hay comentarios: