sábado, 28 de julio de 2012

Volta de Muntanya de Catí. 2012.

La 5ª edició de la Volta de muntanya de Catí està ja en marxa. En breu ja tindreu a la vostra disposició els tríptics per poder-vos inscriure i no deixar-ho per a l'últim dia, així ens tireu una mà als organitzadors per preparar bé el dispositiu d'emergències i avituallamients.

Així que seguirem amb les 4 pujades. Una en el km3 per arribar fins al Mas de la Serrà i les Coves de Miralles. Una 2ª serà la famosa pujada al Tossal per la canal, la 3ª serà curta, uns 800m previs a l'avituallamient de L’Avellà i la 4ª la pujada de l’infern.

Aquesta prova sempre ha tingut molt bona acollida entre l'elit provincial, destacar la participació d'atletes amb un important palmares, com Vicent Calvo i Silvia Sos amb dues victories a la prova, o Fernando Ruiz i Leticia Pallas amb una. Pero tambe han estat participant Esther Catalan, Remigio Queral, Erica Gumbau, Santiago Garcia, Cristobal Adell, Javier Medall, Juanan Ruiz, Adolf Aguilo, Juan Navarro, Patri Cabedo, etc ... inclús l'any passat vam tindre l'honor de comtar amb el Campió del món d'skyrunning, Agustí Roc.

Però els principals protagonistes de les curses sou els centenars de corredor populars que feu posible aquest esdeviment.

Torna l'Esperit Skyrunning.

No hay comentarios: