miércoles, 9 de septiembre de 2009

Previa Cursa

Gracies a nou cap del gabinet de prensa de la Volta, l'amic Vicent Peris en ha fet la previa de la prova.

CATÍ PREPARAT PER A LA SEUA VOLTA DE MUNTANYA.

El pròxim dissabte 12 de setembre es disputarà a Catí la II VOLTA DE MUNTANYA PREMI “AIGUA DE L’AVELLÀ”, que és la cinquena i penúltima cursa de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, en un circuit bastant tècnic d’uns 23 km. i 950 metres de desnivell positiu i en la que participaran alrededor de 350 esportistes vinguts de tota la provincia aixi com de les provincies properes.

L’objectiu d’aquesta lliga es donar a conéixer els pobles i potenciar les curses de l’interior de Castelló, tant en quantitat de corredors com en qualitat, cosa que s’està aconseguint ampliament en les proves que s’han disputat fins ara, i també en la que es disputarà aquest cap de setmana.

En homes, a priori, serà la cursa més renyida de les que s’han corregut fins ara, i estar al podi no serà fácil per a ningú. Els principals candidats són els provincials Remigio Queral,actual lider de la Lliga, Juan Navarro, Vicente Calvo, M.A. Duplas, Ezequiel Cuesta i Cristóbal Adell. A aquestos hi haurà que afegir la presència del canareu Adolf Aguiló i del atleta de conca Santiago García.

En quant a les dones, la partida per el podi la jugaràn les mateixes corredores que han disputat les proves anteriors, es a dir, Sonia Escuriola, Belen Agut, Esther Catalan i Paqui Saura. La prova també contara en la participació de la guanyadora en la primera edicio Silvia Sos que intentarà repetir posicio.

Des de l’organització esperem que la climatología siga més benigna que l’any passat i que tots els participants puguen gaudir d’aquest bonic circuit.

No hay comentarios: